Meteen naar de inhoud

Riolering

Een verstopt toilet? Loopt afvoer van de douche niet meer goed door? Of heb je last van stankoverlast? Ook voor deze problemen kunt u altijd bij ons terecht!

Wij kunnen u zowel helpen met verstoppingen en onderhoud, als met het aanleggen van een nieuwe instalatie of het verhelpen van stankoverlast.

Een verstopping aan het riool kan de beste overkomen. De verstoppingen worden vaak veroorzaakt door het doorspoelen van vaste stoffen, die dan vast komen te zitten in de leidingen. Denk hierbij aan plastic, babydoekjes, textiel, maandverband/tampons of (teveel)wc papier. Naast deze vaste stoffen, zorgen ook olie en vetten voor veel problemen.

Naast het ontstoppen, voeren wij ook onderhoud of reparaties uit. Denk hierbij aan het repareren van leidingbreuken of het aanleggen van een nieuwe afvoer.

Last van vieze geuren? Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn! Deze geuren ontstaan meestal door een lekkende of verstopte rioolbuis. Onze specialisten komen graag bij je langs om u te adviseren en het stankprobleem op te lossen!

Verstoppingen

Camera inspecties

Verhelpen van stankoverlast

Aanbregen van nieuwe installaties

Reparaties/onderhoud aan uw riool

geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag vrijblijvend contact met ons op!