Meteen naar de inhoud

Onze Diensten

''de mogelijkheden zijn oneindig''

Wij kunnen alles!

Is uw woning of bedrijfspand toe aan onderhoud?
Dan heeft u aan Van Berkel Totaal Onderhoud BV een uitstekende partner. Door onze unieke totaalformule kunnen wij u een breed scala aan diensten en producten bieden. Van schilderwerk tot verbouwing en van eenmalig tot terugkerend onderhoud en uiteraard zorgt Van Berkel Totaal Onderhoud BV ervoor dat het werk naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Dus..

Word uw bedrijfspand te klein? Droomt u van een serre aan huis? Wilt u uw zolderkamer ombouwen tot een extra kamer? Wilt u uw bezit weer prachtig in de verf? enz. Vraag dan eens naar de mogelijkheden van Van Berkel Totaal Onderhoud BV. 

Van het aanbouwen van serres tot het uitbreiden van uw kantoor: Van Berkel Totaal Onderhoud BV is u graag van dienst. Door onze formule als totaalleverancier kunnen wij zowel grote als kleine verbouwingen uitvoeren en coördineren. 

waar we mee kunnen helpen?

Schilderwerkzaamheden

Binnen en buiten-schilderwerk, houtrotherstel, spuitwerk.

Gevelreiniging

Verwijdering en reiniging van o.a. Verwering en erosie aan buitengevels.

Timmerwerkzaamheden

Kozijnen en deuren, badkamers, dakkapellen, dakramen en onderhoud.

Loodgieterswerk

o.a. Leidingwerk aanleggen of verleggen, verstoppingen, riool problemen oplossen, dakwerk en badkamer renovaties.

Vloeren

Leggen van diverse soorten vloeren o.a. PVC, Laminaat, ondervloer, keramisch en zetten van plinten.

''Vakwerk''

5/5
Professioneel, kundig en denkend in oplossingen. Personeel is altijd vriendelijk en werkt alles netjes af!
Fam. Goossens
''vakmanschap''

Restauratie

Bij restauraties, is vakmanschap essentieel. Alleen met kennis van oude materialen, van vroegere technieken en van soms bijna verloren gegane bouwmethodes kan het gebouwde cultureel erfgoed voor de toekomst behouden blijven. Van Berkel Totaal Onderhoud BV werkt daarom samen met een erkend restauratiebedrijf/aannemer, die kunnen met de juiste machines en vakkennis alles weer terugbrengen in de oude stijl, zodat wij het vervolgens weer kunnen schilderen in oude stijl.

Een paar van onze verschillende facetten van het restaureren zijn o.a; Bladgoud zetten/herstel, ornamenten herstel, kleur behoud, letterzetten, marmer en hout imitaties, houtrot herstellen en het gebruik van kalk en krijtverf.

''in goede conditie blijven''

Renovatie

Monumentale bouwwerken verdienen, net als elk ander waardevol object, goed onderhoud. Door tijdig en vakkundig onderhoud uit te voeren, kan een monument in een goede conditie blijven, zijn waarde behouden en verzekerd zijn van een lange levensduur.

Goed onderhoud betekent dat een gebrek, zoals een rottende dorpel of ongeschilderd houtwerk, tijdig wordt gesignaleerd en verholpen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, worden authentieke onderdelen zoals een raam met fijne roeden en bv originele gootklossen behouden. Een monument ontleent mede aan de authenticiteit zijn waarde. Veel voorkomend werk is ook het herstel van houtrot aan kozijnen en deuren. Door onvakkundig handelen gaat veel authentiek materiaal en vooral de oorspronkelijke vormgeving verloren. Als onderhoudsbedrijf met een aparte tak voor de restauratie schilderwerken is Van Berkel Totaal Onderhoud BV helemaal thuis in het onderhoud van monumenten en andere historische bouwwerken. 

geïnteresseerd in onze diensten?

Neem vandaag vrijblijvend contact met ons op!