Ga naar de inhoud

DIENSTEN

Particulier, Zakelijk, VVE's en verzekeringen

''de mogelijkheden zijn oneindig''

Wij kunnen alles!

Is uw woning of bedrijfspand toe aan onderhoud?

Dan heeft u aan Van Berkel Totaal Onderhoud BV een uitstekende partner. Door onze unieke totaalformule kunnen wij u een breed scala aan diensten en producten bieden. Van schilderwerk tot verbouwing en van eenmalig tot terugkerend onderhoud en uiteraard zorgt Van Berkel Totaal Onderhoud BV ervoor dat het werk naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Dus..

Word uw bedrijfspand te klein? Droomt u van een serre aan huis? Wilt u uw zolderkamer ombouwen tot een extra kamer? Wilt u uw bezit weer prachtig in de verf? enz. Vraag dan eens naar de mogelijkheden van Van Berkel Totaal Onderhoud BV. 

Van het aanbouwen van serres tot het uitbreiden van uw kantoor: Van Berkel Totaal Onderhoud BV is u graag van dienst. Door onze formule als totaalleverancier kunnen wij zowel grote als kleine verbouwingen uitvoeren en coördineren. 

ONZE DIENSTEN

Schilderwerk

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, tot aan houtrot herstel
, renovatie
 en spuitwerk.

Timmerwerk

Voor al uw kozijnen en deuren, dakkapellen, ramen, verbouwingen en onderhoudswerk.

Vloeren

Voor al uw PVC, Laminaat, houten vloeren, ondervloeren, keramische tegels en plinten.

Loodgieterswerk

Voor al uw leidingwerk, verstoppingen, lekkages, dakwerk en badkamerrenovaties.

Gevelreiniging

Voor al uw reiniging en verwijdering van o.a. Verwering en erosie aan buitengevels.

Renovatie

Voor al uw kleine en grote verbouwingen tot aan complete renovaties van winkels of woonhuizen.

Restauratie

Bij restauraties, is vakmanschap essentieel. Alleen met kennis van oude materialen, van vroegere technieken en van soms bijna verloren gegane bouwmethodes kan het gebouwde cultureel erfgoed voor de toekomst behouden blijven. Van Berkel Totaal Onderhoud BV werkt daarom samen met een erkend restauratiebedrijf/aannemer, die kunnen met de juiste machines en vakkennis alles weer terugbrengen in de oude stijl, zodat wij het vervolgens weer kunnen schilderen in oude stijl.

Een paar van onze verschillende facetten van het restaureren zijn o.a; Bladgoud zetten/herstel, ornamenten herstel, kleur behoud, letterzetten, marmer en hout imitaties, houtrot herstellen en het gebruik van kalk en krijtverf.

''in goede conditie blijven''

RENOVATIE

Monumentale bouwwerken verdienen, net als elk ander waardevol object, goed onderhoud. Door tijdig en vakkundig onderhoud uit te voeren, kan een monument in een goede conditie blijven, zijn waarde behouden en verzekerd zijn van een lange levensduur.

Goed onderhoud betekent dat een gebrek, zoals een rottende dorpel of ongeschilderd houtwerk, tijdig wordt gesignaleerd en verholpen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, worden authentieke onderdelen zoals een raam met fijne roeden en bv originele gootklossen behouden. Een monument ontleent mede aan de authenticiteit zijn waarde. Veel voorkomend werk is ook het herstel van houtrot aan kozijnen en deuren. Door onvakkundig handelen gaat veel authentiek materiaal en vooral de oorspronkelijke vormgeving verloren. Als onderhoudsbedrijf met een aparte tak voor de restauratie schilderwerken is Van Berkel Totaal Onderhoud BV helemaal thuis in het onderhoud van monumenten en andere historische bouwwerken. 

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten van Van Berkel Totaal Onderhoud.