Ga naar de inhoud

OVER ONS

Particulier, Zakelijk, VVE's en verzekeringen

''van alle markten thuis''

Wie zijn wij?

Is uw woning of bedrijfspand toe aan onderhoud?

Dan heeft u aan Van Berkel Totaal Onderhoud BV een uitstekende partner. Door onze unieke totaalformule kunnen wij u een breed scala aan diensten en producten bieden. Van schilderwerk tot verbouwing en van eenmalig tot terugkerend onderhoud en uiteraard zorgt Van Berkel Totaal Onderhoud BV ervoor dat het werk naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Dus..

Word uw bedrijfspand te klein? Droomt u van een serre aan huis? Wilt u uw zolderkamer ombouwen tot een extra kamer? Wilt u uw bezit weer prachtig in de verf? enz. Vraag dan eens naar de mogelijkheden van Van Berkel Totaal Onderhoud BV. 

Van het aanbouwen van serres tot het uitbreiden van uw kantoor: Van Berkel Totaal Onderhoud BV is u graag van dienst. Door onze formule als totaalleverancier kunnen wij zowel grote als kleine verbouwingen uitvoeren en coördineren. 

Tevens kunt u bij ons ook terecht voor u machinaal timmerwerk zoals kozijnen en ramen enz. daarbij kunnen wij ook alles in de gewenste laagdikte verspuiten in onze spuitcabine

Natuurlijk voeren we niet alleen uit maar doen we ook uitgebreide technische inspecties en adviseren we onze klanten, onze organisatie beschikt dan ook over een zeer breed netwerk van vertrouwde partners.

Schildersbedrijf M. van Berkel is initiatiefnemer van Van Berkel Totaal Onderhoud B.V , met een brede kennis op het gebied van duurzaam onderhoud en verbetering van de bestaande bebouwde omgeving.

Van Berkel Totaal Onderhoud B.V. beschikt over een hecht team van bevlogen specialisten, en daardoor kunnen we u adequaat van dienst zijn. Deskundig en creatief zoeken we naar de beste oplossing. door slimme plannen besparen we geld, belasten we de omgeving minder terwijl gelijktijdig een hogere prestatie wordt geleverd.

Benieuwd?  Test ons maar eens uit!

Ons team

Wij staan altijd voor u klaar!

R. van Berkel

Directeur

Germaine kok

Administratie

M. van Berkel

Werkvoorbereider

Danny Hospes

Werkvoorbereider

Heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over de mogelijkheden en diensten van Van Berkel Totaal Onderhoud.